piatok 2. septembra 2011

Likavka vs OŠK Ludrová 11/12

6:0 (3:0)
     Na začiatok troška vlastných myšlienok. V podstate ani neviem, kde začať avšak nie z dôvodu, že neviem resp. nemám čo, ale z dôvodu, že je toho príliš veľa. Príliš veľa myšlienok a neviem ako presne to dať do ucelených myšlienok.
  Predsa však začnem. Futbal je ozaj krásna hra a lopta je guľatá a obe mužstvá majú rovnaké podmienky. Avšak problém je v tom, že moderný futbal je už o niečom inom. Bez taktickej prípravy to už nejde pomaly ani horskej lige. Nejde to ani bez koncepcie hry a už nie bez taktickej disciplíny. To už ani nehovorím, že futbal je kolektívny hra, v ktorej musia hrať všetci. Sám jednotlivec nič na tom nezmení.


     Teraz poďme už k futbalu. Nečakane nejdem preberať jednotlivé momenty a góly. Zoberiem to viac zo širšieho hľadiska.
     Už od prvej minúty, to myslím ozaj doslova, vyleteli domáci ako sršne na hráčov hostí. Hneď na to si vypracovali aj štyri tutovky, nakoniec im vyšla až tá piata. To bežala len nejaká15 minúta a po strate v strede ihriska (mojou zlou prihrávkou). O 4 minúty na to som znova pokazil a už bolo 2:0. V prvom polčase padol ešte jeden gól.
  Všetky tieto góly boli zapríčinené zlou organizáciou hry Ludrovej. Neboli pokrytý všetci hráči súpera a mali veľa priestoru a času na kombinačnú hru, čo sa aj prejavilo.
  Z druhým polčasom sa aj hra hostí o čo si zlepšila, nanešťastie domáci boli tak rozbehnutý, že im už všetko vychádzalo a nasúkali Ludrovej ďalšie tri kúsky.
   Konečný výsledok je veľmi krutý, ale aj zaslúžený. Domáci ukázali nesmierne chcenie a kvalitu. Hrali ako mužstvo, ktoré pomýšľa na postup. Zatiaľ, čo hostia nepredviedli absolútne nič.
     Teraz ostáva hráčom Ludrovej len zamakať. Na tréningoch aj na zápase. Musia sami seba presvedčiť, že tento zápas bola len malá nehoda, že sú omnoho lepší hráči ako predviedli. S tohto zápasu si treba zobrať už len ponaučenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára