utorok 15. júna 2010

Vlastnými očami 2

1.OFC Liptovské Sliače vs OŠK Lisková 1:0(0:0)
  V tomto zápase bolo nádherne vidieť ako je celá slovenska súťaž skorumpovaná. To, čo robil na ihrisku pán rozhodca sa dá nazvať len fraškou, pocítili to len liskovskí chlapci.
   Poďme radšej k zápasu. Začalo sa z oboch strán nervózne a bez žiadnych vyložených šancí. V jednom momente dokonca Liskovci zatlačili domácich ale nakoniec z toho nič vážnejšie nebolo. Sliačania sa zas dostávali do náznakov šancí po štandartkách z vymyslených faulov pána rozhodcu (treba mu aspoň uznať dobrú predstavivosť, bravo)Takto s pár zblokovaných alebo nepresných striel skončil prvý polčas.
  Druhý začal v rovnakom tempe. Neoslnivý medzišestnástkový futbal, skôr boj. Neskôr po chybe Liskoucov sa narážačkou dostali domáci k strele spoza šestnástky. Následne nádherné prekonanie brankára do pravého rohu brány(Mrva). Po tomto góle sa liskovci nedokázali vschopiť. Každý jeden z nich to chcel zobrať na seba, ale prestali hrať ako tým, čo bola najväčšia chyba. Avšak aj tak sa dostali ku zakončeniam aspoň po rohových kopoch. Tečovaná strela Šišku , po jednom z nich, už bola v bráne, keď ju robinzonádou chytil brankár domácich. Po ďalšom rohovom kope si skoro dal vlastný gól Oprchal. No ešte okrem nebezpečných protiútokov domácich sa v zápase nič iné neudialo (resp. rozhodcovia nepustili hostí k ničomu). A tak skončil derby zápas ovplyvnený ,Slovensku vlastnou, korupciou.

Hráč zápasu:
  Marek Sršeň - po neoslnivých výkonoch hostí ako aj domácich bol skoro jediný, ktorý vedel zahroziť, zabojovať a podržať loptu, keď trebalo. Dobre kombinoval s ostatnými spoluhráčmi a hosťujúcej obrane robil najväčšie problémy.
Zostavy:
  L.Sliače: Hadač-Kelčík, Oprchal, M.Gejdoš - Plávka, Mrva -Tavel, Bruk, Frič - J.Gejdoš, Sršeň
  Lisková: Kačalka - Kubala, Šiška, Karlík - Múdry, V. Lauko, P.Lauko, Mihajlov, Adamčiak - Marton, Mrva

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára