sobota 23. apríla 2011

Môj futbal 1

     Nakoľko som začal po dlhej odmlke, tak sa znova vraciam len s iným názvom "seriálu" príspevkov o futbalových zápasoch môjho mužstva (momentálne OŠK Ludrová).

   Tur. Klačany vs OŠK Ludrová 0:3(0:1)
  Zápas začal za príjemného futbalového počasia tlakom domácich, ktorí si chceli hneď od začiatku otvoriť skóre aby mohli ďalej pokračovať bez obáv. Dokonca mali aj dosť príležitostí na skórovanie, ale bojovnosťou a hlavne brankárom M. Kmeťom boli hostia proti.
  Po úvodnom tlaku domácich sa pustili do hry aj hostia a pohrozili z niekoľkými šancami. To sa im vyplatilo a po nie príliš vydarenej strele hráča L. Faina brankár domácich loptu len vyrazil pred seba, kde už dobiehal hráč Pavol a do odkritej brány otváral skóre. Domáci boli týmto gólom doslova obarený, prestalo sa im dariť strácali lopty a tak sa snažili pohroziť aspoň nakopávanými loptami. Lenže aj keď niečo prešlo cez Ludrovskú obranu stále v bráne stál vynikajúci Kmeť. ďalšími príležitosťami na skórovanie na oboch stranách sa skončil prvý polčas.
  Ten druhý začal opäť aktivitou domácich. Na čo odpovedal strelec prvého gólu. Po nevydarenej rozohrávke obrancov im  "ukradol" loptu. Následne si položil brankára, potom už nebol problém zasunúť loptu do brány, 2:0. Týmto gólom domáci upadli ako morálne tak aj fyzicky. I keď sa snažili bolo na nich vidieť kŕč, z ktorého sa nie a nie vymaniť (tu zaúradoval znova vynikajúci Kmeť, kde vyťahoval niekedy až neuveriteľné zákroky). Takto sa hostia dostávali ešte ľahšie do ďalších príležitostí na skórovanie, menovite Láclavík. Mal aspoň 4 vyložené šance, napriek tomu premenil len jednu. Ustanovil tak konečné skóre na 0:3
   Hráč zápasu: Podľa môjho názoru sa ním má stať Michal Kmeť. Samozrejme Martin Pavol strelil dva veľmi pekné góly(najmä ten druhý stál za to), lenže niet Kmeťa zápas by sa vyvíjal úplne inak. Jediná škoda na jeho výkone je zbytočná žltá karta, ktorá mu zabraňuje nastúpiť v ďalšom zápase.

1 komentár: