pondelok 25. apríla 2011

Môj futbal 2

OŠK Ludrová vs Čepčín 2:1 (0:1)
      Máme tu ďalší zápas, ktorý sa odohral na Veľkonočnú nedeľu bez brankárskej opory domácich. Zápas začal vo svižnom tempe. Najmä zo strany hostí, ktorí sa chytili iniciatívy v strede ihriska, kde ovládli hru. Neskoršie po oťukaní, sa do hry dostávali aj domáci. Tí najviac hrozili po krídelných akciách z následným smerovaním lôpt do šestnástky. Nanešťastie sa vedenia ujali hostia, keď strela nešťastne skočila brankárovy a trafila ho do nosa. Takto dezorientovaný sa ešte snažil loptu skrotiť, tá však sa dostala ku kapitánovi hostí. Ten už nemal problém ju upratať do odkrytej brány. Ludrovci týmto gólom sa nenechali znechutiť. Začali viac hroziť hosťujúcu bránu, kde streli ju míňali len o centimetre. Najmä hlavička Andreu bola gólová. Následne skončil prvý polčas.
Ten druhý začal, tak ako prvý skončil. Domáci sa snažili tlačiť súpera, ten však hrozil z protiútokov. Po ďalších dobrých príležitostiach sa domáci tréner rozhodol striedať, kde vymenil unavený stred zálohy. Tento ťah priniesol oživenie žiadané oživenie. Po pár minútach, peknou kombináciou na kraji ihriska a následným krásnym centrom, padol vyrovnávajúci gól po hlavičke Láclavíka. Hneď na to gól na 2:1 v prospech domácich už visel vo vzduchu, lenže hostia pohrozili z ďalšieho brejku. Našťastie nič sa z toho nevykľulo. Ďalej už domáci nič nenehali na náhodu krásnou Arbeta za obranu hostí vsietil svoj druhý gól Láclavík a tak aj rozhodol zápas v prospech Ludrovej.
     Zápas mal nechutnú dohru po odpískaní konca, keď fanúšikovia hostí, hráči a aj ich funkcionári sa pustili do rozhodcov. Apelovali na to, že ich poškodil. Nechápem ich správanie a to najmä preto, že za celý zápas mali len jednu strelu na bránu, čo je dosť úbohé. Ku koncu zápasu už sa len bránili a aj ak mali ťažké srdce na rozhodcou, mali by si najprv všimnúť ich domáce zápasy, kde im viac než pomáhajú.
  Môj osobný názor je, že im nijak rozhodca neuškodil, góly boli regulárne. Sem tam mala rozhodcovská trojica veľmi zlé rozhodnutia avšak  to na oboch stranách. Teda nepomohli ani domácim a ani hosťom.
     Hráč zápasu: V tomto zápase je to jasné, Miroslav Láclavik. Strelil dva góly, teda aj rozhodol zápas.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára