pondelok 9. mája 2011

Môj futbal 3

Tatran Klin vs OŠK Ludrová 1:0(1:0)
  V pomerne chladnom počasí začal zápas u posledného mužstva tabuľky..
Hneď od prvej minúty domáci pritlačili hostí a to najmä po fyzickej stránke. Hostia zaskočený takýmto štýlom hry, začali prepadávať v obrane a prehrátvať osobne súboje (ani nečudujem keďže domáci niekedy hrali až vyslovene zákerne). Postupom času sa domáci začali dostávať do šancí, ktoré rad za radom likvidoval skvelý brankár Kmeť. Nanešťastie po ďalšej chybe obrany hostí už ani skvelý brankár nezabránil gólu. Gól to bol trocha zaslúžený, no najme vykoledovaný nezáživnou hrou hostí. Za celý polčas si vytvorili len jednu príležitosť, kde po krásnej kombinácii z ľavej strany nezakončil center do šestnástky Láclavík.
Tak teda po prvom polčase 1:0.
  Do druhého polčasu nastúpili mužstvá v nezmenenej zostave. Bolo to aj vidieť na rovnakom priebehu hry po akom odchádzali do šatní. Nakoniec po prvých dvoch striedaniach sa pomaly dostávali do náznakov aj hostia, ale bolo to príliš v kŕčovité a zväčša to končilo pred súperovou šestnástkou. Sem tam ešte prišiel nebezpečný center do vápna, no nebolo toho, čo by to upratal do siete.
Domáci hrali už len to čo potrebovali. Kontrolovali hru a sem tam ešte pohrozili. Takto sa aj skončil dosť nezáživný futbalový zápas na oravskej pôde.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára