pondelok 16. mája 2011

Môj futbal 5

Oravský Podzámok vs OŠK Ludrová 1:2(1:1)
     Šesť-bodový zápas medzi mužstvami zo spodnej časti tabuľky sa odohral na veľmi nekvalitnom teréne za upršaného dňa, čo terénu taktiež nepomohol.
  Od začiatku začali aktívnejšie domáci, no ich streli končili mimo brány. niekedy aj na štíte obrany. Neskor sa oťukali a ukázali, že tiež sa chcú pobiť o výsledok. Po peknej akcii cez ľavú stranu sa dostal do zakončea Fain, jeho ďalekonosná strela mal všetky parametra len  brankár bol proti. Vytlačil ju len reflexívnym zákrokom. Potom však sa do šancí začali dostávať len domáci, kde hrozili zo štandardiek. Brankár Kmeť bol v permanencii každú minútu a sa aj zapotil pri likvidovaní šancí.
  Po ďalšej nebezpečne akcii však vyrazenú loptu už doklepli domáci do brány. Tej už nemohol zabrániť ani skvelý brankár. Domáci ďalej pokračovali v nápore, až milimetrovou prihrávkou vysunul Andrea do samostatného nájazdu Pavola. Ten chladnokrvným  oblúčikom prekonal domáceho brankára. Popravde ten gól si hostia za predvedený výkon ani nezaslúžili.
  Týmto sa hra viac vyrovnala a na oboch stranách boli ešte náznaky šancí. Ludrová sa začala viac osmeľovať a strela Arbeta a prudká prihrávka Láclavíka popred bránu boli gólové.
      V druhom polčase sa hnali Oravci za ďalším gólom. Trafili tyčku a po rohovom kope si dal skoro vlastný gól Fain. Našťastie Kmeť likvidoval všetko, teda aj streli spoluhráčov.
  Kým domáci tlačili hostia hrozili z protiútoku. Na nohách mal dva góly Láclavík avšak dvakrát zaváhal. Ludrovci však už nepustili domácich do ničoho a práve naopak si vypracovali ďalšie šance. Nakoniec víťazstvo na svoju stranu naklonili. Po Hatalovom centri sa sám pred brankárom ocitol Andrea, skóroval.
  Zápas sa už len dohrával, hostia  kontrolovali hru a dosť ďaleko od svojej brány, kým nezaznel konečný hvizd rozhodcu.
     Hráč zápasu: Nebol to perfektný výkon a ani nemal k nemu blízko, ale zahral efektívne. Andrea sa stal hráčom zápasu za asistenciu a najmä za rozhodujúci gól zápasu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára