štvrtok 2. júna 2011

Môj futbal 6

OŠK Ludrová vs Trstená 2:1(2:0)
   Za krásneho teplého počasia sa konal opäť nedeľňajší zápas mužov 5. ligy B. Proti sebe nastúpili mužstvo zo spodnej polovice tabuľky, domáca Ludrová, proti súperovy ktorí okupuje vyššie miesta.
  Od úvodu Ludrová ukázala kto je doma a kto bude po väčšinu zápasu diktovať tempo hry. Do šancí sa dostali menovite Pavol a Láclavík. Avšak skórovať sa ani jednému nepodarilo. To však  neubralo zo snahy domácich, ktorých útoky sa valili jeden za druhým. Skvelé centre z ľavej aj s pravej strany dávali dosť zabrať domácej obrane. Následné aj odrazené lopty lopty zbierali domáci, tak hrozili ďalej.
  Po jednej štandardnej situáci nádherne vystrelil Fain, ktorého strelu brankár vyrazil len na roh. Z následného rohu Fain sa dostal ku hlavičke. Tú brankár z námahou zastavil, no však na následnú dorážku Milana bol už prikrátky. Do ďalších šancí sa dostával Láclavík a Milan po centroch od Faina. Pri ďalšej takej akcii Fain si sekol loptu na pravú nohu, poslal milimetrový center na Láclavíka. Ten s chladnou hlavou nekompromisne poslal loptu pod brvno.
  Hostia sa dostávali len sporadicky do šancí. Avšak vedeli pohroziť dobrými štandartkami a dlhými autovými vhadzovaniami do vnútra šestnástky. Našťastie, i keď s niekedy s ťažkosťami, si s tým domáci vedeli poradť. Najmä brankár Igor Carach boxoval lopty do bezpečia. O zvyšok sa staral vynikajúci Krivoš. V ten deň nepreniknuteľná stena a srdce obrannej línie. Hráči hostí boli až zúfalí ako sa nemohli cez tohot subtilného hráča presadiť.
     Druhý polčas začal z ostra. Viac vypätých situácii dosť kazilo hru, k tomu sa pridalo aj pár kontroverzných posúdení rozhodcom. Celkovo však hra neupadla. Práve naopak, hostia sa snažili korogovať výsledok zatial čo Ludrová hrozila protiútokmi.
  Neskôr dôsledkom, striedaní na oboch stranách, sa viac dostávali do hry hráči Trtenej. Napokon táto ich snaha bola odmenená gólom. Toto ich našlaplo, ta, že domáci sa nakoniec mohli strachovať o výsledok.
 Zápas však domáci udržali, čo im zabezpečilo ďalšie 3 body.
     Hráč zápasu: Dnes to bol jednoznačne jeden zo skúsenejších hráčov domácich. Milan Krivoš predviedol, že nepatrí do starého železa a je stále platným členom Ludrovského manšaftu. Bol jednoducho povedané, súperom neobohratelný. Maril zväčša všetky útoky hostí a nemal problém sa pustiť aj do o dve hlavy vyšších hráčov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára