nedeľa 19. júna 2011

Môj futbal 9

TJ Máj Černová vs OŠK Lúdrová 4:0(1:0)

     Je to už niekoľko dní, ale stále keď sa pozriem dozadu sa hanbím a možno to nie je ani také sklamanie, ale skôr také znechutenie. Veď predsa všetci športujeme a súťažíme, v rôznych odvetiach, aby sme vyhrávali. Aj ten čo povie, že športuje pre radosť, tak sa viac teší z radosti ak dosiahne niečo viac ako ostatný alebo to čo si zaumieni. No predsa sú aj také dni keď to proste nejde, nie je tam to chcenie niečo dokázať naviac. Smutný som práve preto, že aj ja mám také dni :( :(
Avšak nikdy netreba zabudnúť, že  sa dá postaviť znova na nohy, tam tkvie sila človeka. Predsa chybami sa  len učíme a tým sa stávame lepšími!

      Nevýhoda kolektívnych šprotou ako je futbal je že traja dvaja-hráči nespravia nič bez podpory ostatných. Nanešťastie v tomto zápase to bolo vidieť na hráčoch Ludrovej. Môžno to bolo len tým ostrím slnkom, možno len únavou, ale chýbalo tam to "chcem niečo zmeniť" (bohužiaľ chýbalo aj mne).
  Ťažko sa mi píše tento príspevok, preto budem dosť stručný.
     Od začiatku zápasu domáci mali územnú prevahu a vytvárali si sprvoti hneď aj šance. Väčšina Ludrovských hráčov im robila len tiene. Pobehávali propri  nich a niekedy ani len nepobehli.
  Takto to Černovcom celé ulahčili. V podstate sa hralo len na jednej polke. Najväčšiu šancu nepremenil Jozef Kmeť, ktorého krížna strela prešla len popred bránu. Do ďalších dobrých príležitostí sa dostal Bobek, ale ani ten nepremenil.
  Po veľmi dlhej dobe, sa na chvíľu dostali k lopte aj hostia z Ludrovej. mali pár veľmi nepresných striel na bránu. Avšak po centri Arbeta a nádhernom spracovaní lopty vnútri šestnástky Láclavíkom, to vyzeralo veľmi nádejne. Bohužiaľ Láclavík si chcel vylepšiť pozíciu posunutím lopty, čo sa mu však vypomstilo lebo si ju posunul veľmi ďaleko a domáci mu ju ihneď zobrali.
  Za prvý polčas spomeniem len gól, ktorý sa zrodil za prispenia veľkej dávky šťastia. Dvakrát odrezená lopta od nôh Joža Kmeťa sa dostala až k J. Pinďurovy, ktorý stál sám pred bránou a už nemal problém zakončiť.
     Druhý polčas v podstate začal ako ten prvý skončil. Zo začiatku chceli hostia niečo zmeniť na výsledku, ale znova prepadli. V hru opätovne získali domáci. Vyvrcholilo to ďalším gólom v hosťujúcej sieti, keď sa nedohodol brankár so svojim stopérom.
  Po tomto góle domáci hrali už len na brejky, z ktorých aj dva premenili.
     Konečný výsledok je možno aj krutý, možno za "chcenie" Ludrovcov aj zaslúžený. Zhodnime sa však, že je krutý. Najmä pre štyroch bývalých hráčov Černovej, ktorí momentálne reprezentujú Ludrovú (Lukáš Fain, Marek Bela, Milan Krivoš, Šimon Múdry)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára