nedeľa 14. augusta 2011

Android aplikácia: DroidStats

    Po niekoľkých dňoch sa opäť dostávam k písanie mojej "novej rubriky" o Android aplikáciach. Dnes to bude ďalšia veľmi šikovná, užitočná aplikácia DroidStats.
     V tejto aplikácii ide o to aby si používatelia dokázali kontrolovať svoju spotrebu dát, sms-iek a odchádzajúcich hovorov bez toho aby volať operátorovi.
  Jednoducho si tu môžete nastaviť vaše zúčtovacie obdobie, na ktorý deň v mesiaci Vám pripadá. Dokonca si môžete nastaviť koľko máte predplatených minút (dát, sms) a samoVám to bude ukazovať aktuálnu spotrebu, keď sa priblížite k  hranici Vás o tom upozorní v notifikačnom paneli.
  Ak nemáte nič predplatené a používate len platbu na faktúru alebo kredit, môžete si nastaviť koľko vám operátor účtuje za minútu, sms a dáta. Teraz Vám bude ukazovať aktuálnu spotrebu a aj množstvo minutých EUR.
  Aby som nezabudol môžete si nastaviť aj nejaké tie čísla zadarmo, na ktoré telefonujete bez toho aby sa vám niečo účtovalo.
  Všetko toto Vám bude ukazovať za dané mesačné zúčtovacie obdobie, čo ste si sami nastavili alebo si môžete pozrieť aj celkovú spotrebu od kedy používate váš smartphone.
     Aplikáciu DroidStats vrelo odporučujem, stačí sa len pohrať s nastaveniami a budete mať presne to čo potrebujete. Nevýhodu vidím len v nemožnosti si nastaviť volanie a odosielanie SMS na zahraničné čísla a na čísla iných operátorov, ak ich Váš operátor spoplatňuje inak ako volania vo vlastnej sieti.

Android market: DroidStats na stiahnutie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára