streda 10. augusta 2011

Android aplikácia: Shush!

     Konečne sa aj ja pomaly dostávam k tomu, čo som už dlhšie plánoval. Tým je nejaké tie kvázi recenzie aplikácie pre platformu Android.

     Hneď sprvoti začnem asi tou najjednoduchšou a jednou z najmenších aplikácií. Jej názov je Shush! Ringer restore.
  Shush umožňuje  po vypnutí zvonenia si nastaviť časovú dobu, po ktorej sa vám zvonenia automaticky zapnú. To isté platí  aj pre prepnutie len do vibračného režimu. Funkcia je úplne automatická, teda po nainštalovaní je okamžite funkčná. Stačí si len v nastaveniach vypnúť zvonenia, hneď na to sa spustí Shush menu, kde si môžete vybrať kedy sa zvonenia sami automaticky zapnú. Dokonca v ľavo dole si môžete vybrať aj v akej hlasitosti v percentách sa majú zapnúť. Čas si nastavujete ťahaním plnej čiary po kruhu, v ktorom strede ukazuje čas zapnutia.
  Môžno malou nevýhodou je, že čas si môžete posúvať vždy najmenej o 15 minút, teda posúvate sa vždy o štvrť hodinu do maximálne 12 hodín.
  Aplikácia vám zaberie len 108kB pamäti po nainštalovní, v takom to prípade ani nevadí nemožnosť presunutia na SD-kartu.
     Ak si počas školského vyučovania, v práci alebo pri nejakom športe vypínate zvonenia, od teraz so Shush! Ringer restore už nemusíte mať nepamäti opätovne ho zapínať. Tým pádom žiadne zmeškané hovory v dôsledku zabudnutého vypnutého zvonenia.

Android market: Shush na stiahnutie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára