sobota 6. augusta 2011

Futbal: OŠK Ludrová pred sezónou 11/12

     Nová sezóna je predo dvermi a tak som sa rozhodol niečo krátke napísať.
  Nakoľko sa "šikovný" ľudia na SFZ nudili, tak si vmysleli ďalší "úžasný" nápad ako reorganizovať Slovenské ligové súťaže. V tomto duchu sa bude vliecť aj celá sezóna nakoľko z 5. ligy vypadáva až 8 mužstiev !! Chápete to ?! Až 8 !!
  Takže túto sezónu očakávam naozaj tvrdý boj o zotrvanie v súťaži. Tento boj bude taký tvrdý, že väčšinovou sa bude viac odohrávať mimo ihriska. Aké zbrane budú použité v tomto neľútostnom boji ? Zbrane budú jednoznačne peniaze ! Niet k tomu čo dodať.Možno iba takú malú poznámočkku: "niekto sa na tom určite nabalí" !
  Mužstvo Ludrovej k tomuto kroku vedenia SFZ nepristúpilo podla očakávania. Hneď svoje prvé dva zápasy prehrali. Najprv v už tradičnom prípravnom zápase s Orešanmi 0:4 a následne o týždeň aj s oslabenými Liptovskými Sliačmi 3:0. Treba dodať, že podľa tréningovej morálky sa nič iné čakať ani nedalo.
  Jedinou ako tak potešujúcou správou je podpísanie dvoch hráčov Černovej, i keď len na hosťovanie. Menovite Tomáš Tarač a Lukáš Lazík. Obaja sú obrancovia, čo môže byť dobrá nákupná stratégia mužstva.
Avšak len čas ukáže či sa chytia, a či budú vhodnou náhradou za odchádzajúceho kapitána Jána Kajana.
     Prvé kolo je tu hneď derby. Na domáce ihrisko zavíta Černová. Očakávam vypätý zápas a to najmä pre bývalých hráčov Černovej. Krivoš, Múdry, Lazík a Tarač by mali dať do hry všetko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára